День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенитет і територіальну цілісність України.

День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України відзначається 29 серпня.

Захисники, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України- своє життя, стояли насмерть за кожного з нас - за те, щоб майбутнє покоління мало гіднє майбутнє у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадське суспільство та робити Україну кращою.

Схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашими містами, даючи нам час вчитися, працювати, розвиватися, виховувати дітей.

Серед загиблих батько вихованки нашого закладу. Вічна пам'ять і пошана ЗАЙДЛІЧ МАКСИМУ ВІТАЛІЙОВИЧУ, який героїчно загинув захищаючи нашу країну.

/Files/images/1693213566561.jpg

Україна щодня пам'ятає воїнів, які поклали своє життя за її волю та незалежність, але цей день - для гідного вшанування їхньої пам'яті. День, коли кожен українець може подякувати загиблим захисникам та виявити пошану, схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист. Адже герої живі, поки жива пам'ять про них.

Кiлькiсть переглядiв: 12