З 1 ВЕРЕСНЯ! З ДНЕМ ЗНАНЬ! Шановні працівники закладу дошкільної освіти №377, колеги, батьки вихованців! Прийміть найщиріші привітання з Днем Знань та початком нового навчального року!

Найщиріші слова вдячності всім працівникам освіти за щоденну працю, за мудрість та великодушність, за тепло сердець та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України та до людини. Бажаємо всім міцного здоров’я, творчої наснаги, впевненості у власних силах! Добра Вам і достатку! Злагоди і МИРУ нам усім!

Шановні працівники, колеги, батьки та дорогі дітки!!!

Перший день осені - це День знань! Цим днем розпочинається новий навчальний рік, який завжди був особливо урочистим і зворушливим.

Найщиріші вітання усім діткам, які сьогодні отримують статус першокласника!!! Бажаємо всім Вам міцного здоров'я, успіхів у навчанні, гарних друзів та неймовірно позитивних емоцій на цілий навчальний рік!!!

Особливе побажання - це мирного неба та якомога швидше сісти за парти в стінах рідної школи!!!

Хочемо також привітати своїх чудових діток нашого закладу та їх батьків з цим святом!!!

Саме з нього починається для дошкільнят незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових знань, до самостійного життя. Дорогі наші дітки, ми Вас любимо і цінуємо кожного з Вас! Де хто через рік, а хтось трішки пізніше, також переступить поріг школи. Але зараз бажаємо Вам грати, відпочивати та не забувати про підготовку до школи!!!

І головне побажання для Вас, мирного неба та до скорішої зустрічі в стінах рідного садочка.

З повагою, колектив ЗДО № 377!
Кiлькiсть переглядiв: 30